2016

2016

 

 • 13.11.2016, ο Κυνολογικός όμιλος της χώρας μας διοργάνωσε την τελευταία έκθεση για το 2016 στο Μαρκόπουλο. Εμείς δώσαμε το παρόν με 4 σκυλιά (Νέδα,Βιέννα,Μελίσσα και Φεμπούς) σε 3ς διαφορετικές κατηγορίες με λαμπρά αποτελέσματα από μία σπεσιαλίστα της φυλής, της φυλής που τόσο αγαπάμε. Να σημειώσουμε ότι για μία ακόμα φορά η Νέδα ανέβηκε στο δεύτερο βάθρο ως καλύτερος βετεράνος έκθεσης !!!
 • 14/15/16.10.2016 Διεθνή έκθεση μορφολογίας του κυνολογικού ομίλου της χώρας μας,στα πλαίσια του ελληνικού φεστιβάλ και εμείς εκεί, μαζί με Νέδα στην κατηγορία βετεράνων και νεαρών χειριστών, τον Φεμπούς στην κατηγορία προκαταρκτική κουταβιών και την Βέρση στην ομάδα του ΚΟΕ »πατουσάκια φιλαράκια» τα οποία εκπαιδεύονται από την κ.Ιωάννα Γαλανού και κ.Νίκο Ιωαννίδη (πρόεδρος και ταμίας του ΚΟΕ). Η Νέδα για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε τους κριτές για την φυσική της κατάσταση χαρίζοντάς της 4 και 1 θέση στους καλύτερους Βετεράνους έκθεσης και 2 θέση μαζί με την Ελλάς στους νεαρούς χειριστές . Ο Φεμπούς αποκόμισε αψεγάδιαστες κριτικές και η Βέρση μία άψογη παρουσία στα »πατουσάκια φιλαράκια» μαζί με την Ελλάς και την Ειρήνη.
 • Για μία ακόμη φορά,τα κουτάβια μας πέρασαν με επιτυχία την εξέταση εκο ντοπλερ. (γέννα G)
 • Βάση του βαθμολογικού συστήματος του κυνολογικού ομίλου της χώρας η Βιέννα ανακηρύχθηκε το καλύτερο Νέας Γης για το έτος 2015 και 56/1098 όλων των φυλών !!!!!!!!
 • 23/24.07.2016 Ένα ακόμα επιτυχημένο Σαββατοκύριακο για την ομάδα μας. Στα πλαίσια της 4ς και 5ς έκθεσης μορφολογίας που διεξήχθη στην Κόρινθο η Νέδα με χειρίστρια την Ελλάς, κατέκτησαν τέσσερις πρώτες θέσεις στα τελικά.
 • Το ντόπλερ των Φεμπούς,Πέπα και Μελίσα στέφτηκεμε απόλυτη επιτυχία !
 • 14.07.2016 Γεννήθηκαν τα κουτάβια της Πούμα
 • Την Τρίτη 5 Ιουλίου διοργανώσε ο ΚΟΕ στο Marathon Land (Μαραθώνα) σεμινάριο για τα «Πατουσάκια-Φιλαράκια», την παιδική ομάδα του Κ.Ο.Ε., με την Κριτή κ. Catarina Molinari (Πορτογαλία), που έκρινε τον Τελικό των Νεαρών Χειριστών στην Παγκόσμια Έκθεση 2016 της FCI στη Μόσχα. Έλαβαν μέρος η Ελλάς 6 ετών και η Ειρήνη 5 ετών από την ομάδα μας με τους σκύλουςΦεδρα,Βέρση,Μπέτης και Σοκο.Η κ. Catarina Molinari είναι από το 2014 που συγκροτήθηκε το τμήμα FCI YOUTH («Νεολαία της FCI») Μέλος του, με μεγάλη εμπειρία σαν συμμετέχουσα Ν.Χ. αλλά & σαν Κριτής Νεαρών Χειριστών. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Πορτογαλικού Τμήματος Νέων το 2009, Διεθής Κριτής από το 2009, έχει κρίνει τον Τελικό Ν.Χ. & στην Πανευρωπαϊκή Έκθεση της FCI, στην Γενεύη το 2013. Σεμινάρια για Ν.Χ. έχει επίσης δώσει στην Κύπρο & στην Ελβετία.
 • Τι να πω…. Τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας του κυνολογικού ομίλου της χώρας μας,Νέδα BIS Veteran 4,2,1 το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι την δεύτερη μέρα της έκθεσης κρίθηκε από σπεσιαλίστα της φυλής ο οποίος είχε κρίνει τα νέας γης στο παγκόσμιο της Μόσχας μια βδομάδα πριν,λέγοντας χαρακτηριστικά »αυτό είναι το σωστό στοπ των νέας γης»,φυσικά πρέπει να πω πολλά μπράβο στην κόρη μου (6 ετών) για τον χειρισμό της και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία καλύτερων βετεράνων έκθεσης
 • Πρώτη και δεύτερη εθνική έκθεση μορφολογίας για τον όμιλο της Ζακύνθου και εμείς παρόν.
  Παρακάτω τα αποτελέσματα των σκύλων μας κριτές Nikos Karagiannis & Dionysis Doulos
  1st & 2nd National Show of Zakynthos Canine Society and we was there.
  04/06/2016
  The Waves Sons Newfoundland Calm and Peace In My Heart aka Netha.Ex,VCAC,BOB,VBOB and BIS Veteran 1 !!!
  Boatswains Diamond Fachion Queen aka Vienna.Ex CAC.
  Beige Newfie Bears Defenter Rules aka Betis.Ex,JCAC & JBOB.
  05/06/2016
  The Waves Sons Newfoundland Calm and Peace In My Heart aka Netha.Ex,VCAC,BOB,VBOB and BIS Veteran 1 !!!
  Boatswains Diamond Fachion Queen aka Vienna.Ex CAC.
  Beige Newfie Bears Defenter Rules aka Betis.Ex,JCAC & JBOB.2nd National Show of Zakynthos Canine Society
  Ellas with Netha 1st place first time as a junior handler !!!
  Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσουν βοήθησαν για το παραπάνω αποτέλεσμα.(αλφαβητικά)
  Γιάννης Βλάχος,Ιωάννα Γαλανού,Νίκος κ Αλέξανδρος Ιωαννίδης,Τάκης Καβάς,Αντουαν Χλεμπαροφ και φυσικά τον κ.Καραγιάννη που έκανε την κόρη μου να χαρει τόσο πολυ !
 • 15.05.2016 Ανακοίνωση ζευγαρώματος Ίαν-Πούμα
 • 10.05.2016 Μετά την διεθνή έκθεση του κυνολογικού ομίλου της χώρας μας,η Νέδα κατέκτησε τον τίτλο “Πρωταθλητής Βετεράνων Ελλάδος” και ταυτόχρονα μία θέση στο βάθρο της έκθεσης.
 • 02.05.2016 Η Βέρση απέκτησε τα πρώτα της κουταβάκια
 • 28.04.2016 BREAKINGS NEWS.Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Βέρση είναι έγκυος ! Λίγο μετά το κλείσιμο των δύο χρόνων της θα γίνει μαμά.Αυτή τη φορά επιλέξαμε να εμπλουτίσουμε τα αίματα του εκτροφείου μας από Γαλλία.Μπαμπάς των κουταβιών ο Φεμπούς,εργασιακών γραμμών,’γαλλικο βουνό” των 106 κιλών και 90 εκατοστών,επιλέχθηκε για να προσθέσει όγκο και εργασιακό ταπεραμέντο στο εκτροφείο μας.Ένας γίγαντας που δεν ξαπλώνει μόνο στον καναπέ του Φρανσουά αλλά δουλεύει μαζί με τον πατέρα του 8 χρονων στις ήρεμες θάλασσες του Ατλαντικού…… τι άλλη αποδειξη για την υγεία της γραμμής.Η χαρά μας μεγάλη.
 • «Πρωτη εκθεση για το 2016 στην πολη της Λαμιας και ειμασταν παρον με 5 σκυλια,το σημαντικοτερο για εμάς αποτελεσμα ηταν το βαθρο της Νεδας στην κατηγορια βετερανων.
0

About vasilis

  Μπορεί να σου αρέσει επίσης