2014

2014

 • Ο Οκτώβριος μας βρήκε να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΚΟΕ στην τριήμερη διεθνή έκθεση στο Metropolitan expo center στα Σπάτα. “Ηταν ιδιαίτερης σημασίας για μας,ο λόγος φυσικά τα αποτελέσματα των σκύλων μας,η Πούμα στην ηλικία των 13 μηνών πήρε τη φυλή από ένα αρσενικό 5 ετών
 • Αυγουστιάτικη έκθεση στην Καλαμάτα,ο ΚΟΜ (κυνοφιλικός όμιλος Μεσσηνίας) διοργάνωσε 1 εθνική έκθεση μορφολογίας και 1 ειδίκη για την ομάδα 2. Τα σκυλιά μας μετα από αυτή την έκθεση κατέχουν ακόμα δύο τίτλους. Ο Ίαν GRAND GR CHAMPION και η Πούμα πρωταθλητής νέων !!!! Η Βέρση μας έτρεξε με την Κατερίνα Γιάννου στην κατηγορία »νεων χειριστων» και πήραν τη 2 θέση στο βάθρο !!!
 • Τον Ιούνιο έλαβαν μέρος τα σκυλιά μας,Πούμα και ο “Ιαν (τη μία μέρα) στην τριήμερη,απογευματινή διεθνή έκθεση του ΚΟΕ στο Μαραθώνα.
 • Το τέλος Μαΐου μας βρήκε στο κέντρο της Ευρώπης και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, τη Μπρατισλάβα. Ο λόγος διπλός, η απόκτηση του νέου μας θηλυκού κουταβιού από το φημισμένο Mississippi–Missouri Kennel μετά από αναμονή αρκετών μηνών. Το παραπάνω συνδυάστηκε με την παρουσία μας σε μία από τις σπουδαιότερες ειδικές εκθέσεις των νέας γης, FED–CUP BRATISLAVA 2014 !
 • Στην έκθεση της Καλαμάτας έλαβε μέρος μόνο η Πούμα,με εκπληκτικά αποτελέσματα για μια ακόμη φορά.Πολλά Υποσχόμενος-Καλύτερο Κουτάβι Φυλής και 3 Kαλύτερο Κουτάβι Έκθεσης !!!!!
 • Η επόμενη έκθεση μας βρήκε στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου. Στον Ίαν προστέθηκε ο τίτλος του Πρωταθλητή Ελλάδος και στην Πουμίτσα μας ένα κύπελο . Φύγαμε από εκεί με 2xCAC,2xCACIB,2 xΚαλύτερο Φυλής,Πολύ Καλός,3 xΠολλά Υποσχόμενος,3 xΚαλύτερο Κουτάβι Φυλής και 4 Καλύτερο Κουτάβι Έκθεσης και με μία ακόμα προεπιλογή για το καλύτερο κουτάβι έκθεσης !!!
 • Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του Κυνολογικού Ομίλου της χώρας μας, η Λούνα, ανακηρύχθηκε πρώτο Νέας Γης 2013 !!!!
 • Η νέα σεζόν μας βρήκε στη Θεσσαλονίκη, στην πρώτη διπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας για τη χώρα μας. Ο Ίαν έπαιξε πρώτη φορά στην ανοιχτή κατηγορία και πήρε και τις δύο μέρες CAC–CACIB & BOB, η Πούμα έκανε το ντεμπούτο της στην κατηγορία κουταβιών με αποτέλεσμα πολλά υποσχόμενος και τις δύο μέρες και τη μία μέρα καλύτερο κουτάβι φυλής. —–Για εμάς το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν του Μπαλού, γιος του Ίαν και της Νέδας, έπαιξε την Κυριακή στην κατηγορία κουταβιών, με αποτέλεσμα πολλά υποσχόμενος-καλύτερο κουτάβι φυλής και ήταν στην τελική επιλογή του κριτή για το καλύτερο κουτάβι έκθεσης ! εδώ να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του, Δημήτρη και Χρύσα, για την ανατροφή του.
 • Ο Μάρτιος εκτός από βροχές μας έφερε και τα επίσημα αποτελέσματα HIPS & ELBOWS του Ίαν.
 • Στην αρχή του 2014 είχαμε τη χαρά να καλωσορίσουμε στην οικογένεια και στην εκτροφή μας την Πούμα από την μακρινή Λευκορωσία (Midnight Bear Kennel).
0

About vasilis

  Μπορεί να σου αρέσει επίσης